Загострення домашнього насильства в період пандемії COVID-19 - Перебейніс, Тетяна Олегівна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті досліджено проблему загострення домашнього насильства під час коронавірусної інфекції. Охарактеризовано ефективність нормативних, організаційних і комунікативних механізмів цієї протидії та переваги їх застосування проти домашнього насильства.
Перебейніс Т. О. Загострення домашнього насильства в період пандемії COVID-19 / Т. О. Перебейніс // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 191-192.
Keywords: домашнє насильство; пандемія COVID-19; права дитини; права та свободи людини