Права людини у сучасному світі : матеріали ХХ студентської наук. конф. (м. Кривий Ріг, 5 грудня 2025 року) - Залужний, Віталій; Гутерріш, А.; Артюх. Н. Г.; Бадов, Р. О.; Беденок, В. В.; Вдовиченко, Д. Д.; Гавеля, Є. О.; Гапоненко, В. К.; Гарматюк, В. В.; Гриценко, В. В.; Діденко, Н. П.; Клименко, Д. О.; et al. (Кривий Ріг ; Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Збірка містить матеріали ХХ студентської наукової конференції «Права людини у сучасному світі», присвяченої Дню прав людини, яка проходила в Криворізькому навчально-науковому інституті Національного університету «Одеська юридична академія» 5 грудня 2025 року. У збірку увійшли привітання виконуючого обов’язки директора Криворізького навчально-наукового інституту НУ «ОЮА», к.ю.н. Віталія Залужного та послання Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерріш з нагоди 77-ї річниці прийняття Загальної декларації прав людини. Збірка включає текст Загальної декларації прав людини, прийнятої Генеральною Асамблеєю ООН 10 грудня 1948 року та фотоматеріали з роботи ХХ студентської наукової конференції.
Права людини у сучасному світі : матеріали ХХ студ. наук. конф. (м. Кривий Ріг, 5 грудня 2025 р.) / укладач : Н. Г. Артюх ; відпов. ред. : О. М. Стець ; Криворізький навчально-науковий інститут Національного університету «Одеська юридична академія». - Кривий Ріг : КННІ НУ «ОЮА», 2025. - 114 с. - URL:
Keywords: права людини; студентська конференція; Загальна декларація прав людини.; human rights; students' conference; Universal Declaration of Human Rights