Криміналістика : навч.-метод. посіб. для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» на ф-ті прокурат. та слідства (кримінал. юстиції) НУ «Одес. юрид. академія», галузь знань 08 «Право», спец. 081 «Право» - Аркуша Л. І.; Тіщенко В. В.; Гресь Ю. О.; Колодіна А. С.; Стародубов С. В.; Холод О. В.; Плахотіна В. М.; Plakhotina V.; Kholod Oleh V.; Starodubov Serhii V.; Kolodina Anna S.; Hres Yuliia O.; et al. (Одеса : Фенікс, 2024)
Навчально-методичний посібник містить завдання до практичних занять і самостійних робіт, теоретичні відомості з детальним описом матеріалу та контрольні запитання. Призначений для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра у галузі знань 08 «Право» з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до практичних і самостійних занять з дисципліни «Криміналістика».
Криміналістика : навч.-метод. посіб. для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» на ф-ті прокурат. та слідства (кримінал. юстиції) НУ «Одес. юрид. академія», галузь знань 08 «Право», спец. 081 «Право» / Л. І. Аркуша, В. В. Тіщенко, Ю. О. Гресь [та ін.] ; НУ "ОЮА". – 5-те вид., випр. і доп. – Одеса : Фенікс, 2024. – 286 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27607