Теоретичні питання застосування термінів "охорона" та "збереження" у морських природоохоронних конвенціях. - Немерцалова, С.В.; Немерцалова, С.В.; Nemertsalova, S. (My University, 2011)
This article is about analysis of terms "conservation" and "protection" in marine nature protection conventions. We've done conclusions about ex- pedience of the use of terms and correlation of volumes of concepts.
Немерцалова С.В. Теоретичні питання застосування термінів "охорона" та "збереження" у морських природоохоронних конвенціях. / С.В.Немерцалова // Актуальні проблеми політики : Збірник наукових праць / Керівник авт. кол. С. В. Ківалов; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса: Фенікс, 2011. – Вип. 41. – С. 103 - 109 .
Keywords: Морське право; Природоохоронні конвенції; Міжнародна охорона природи; Застосування термінів "охорона" та "збереження"; Приминение терминов "охрана" и "сохранение"; Международная охрана природы; Природоохранные конвенции; Морское право; law of the sea; environmental conventions; International protection of nature; To demonstrate how the terms "protection" and "conservation"