Павло Скоропадський та його державотворча діяльність - Бехруз, Хашматулла Набійович; Горяга, Оксана Вікторівна; Войтова, Катерина Русланiвна; Корнієнко, Ірина Валеріївна; Єфремова, Наталя Володимирівна; Барановський, Петро Петрович; Ніколаєнко, Єлизавета Русланівна; Іванійчук, Таїсія Юріївна; Рубан, Анастасія Іванівна; Стефанчишена, Тетяна Михайлівна; Гаврилова, Регіна Вадимівна; Даниленко, Анастасія Вікторівна; et al. (Одеса, 2020)
До збірника матеріалів науково-методичного круглого столу Павло Скоропадський та його державотворча діяльність увійшли результати історико-правових досліджень важливих питань з історії українського державотворення доби Української Держави за П. Скоропадського. Матеріали представлені в авторській редакції. Відповідальність за зміст матеріалів, точність наведених фактів, цитат, посилань на джерела, достовірність іншої інформації та за додержання норм авторського права несуть автори.
Павло Скоропадський та його державотворча діяльність : зб. матеріалів наук.-метод. круглого столу [Електронний ресурс] / ред. кол. : Х. Н. Бехруз, Н. В. Єфремова, Т. Ю. Іванійчук ; Національний університет «Одеська юридична академія» (м. Одеса, 20 листоп. 2020 р.). – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2020. – 78 с. – Режим доступу : http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/13802; DOI 10.32837/11300.12223
Keywords: круглий стіл; Павло Скоропадський; круглий стол; Павел Скоропадский; round table; Pavlo Skoropadsky