Перспективи вступу України до Євросоюзу - Мокан, Владислав Володимирович (Одеса : Гельветика, 2020)
у статті досліджуютьсяперспективи вступуУкраїни до Європейського Союзу. Досліджуються ключові п'ять етапів вступу будь-якої країни до Європейського Союзу. Приділяється увага вивченю критеріїв вступу, які кожна країна-кандидат повинна виконати та пройти заради членства у ЄС.
Мокан В. В. Перспективи вступу України до Євросоюзу / В. В. Мокан // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 382-385.
Keywords: Європейський Союз; Євроінтеграційний розвиток України; угода про вступ; заявка; критерії; країна-кандидат; членство у Європейському Союзі