Історія держави і права України : навчально-методичні рекомендації до вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», за спеціальністю К 9 «Правоохоронна діяльність» на факультеті прокуратури та слідства (кримінальна юстиція) Національного університету «Одеська юридична академія» - Єфремова Наталя Володимирівна; Корнієнко Ірина Валеріївна; Горяга Оксана Вікторівна; Єфремова Н. В.; Корнієнко І. В.; Горяга О. В.; Yefremova Natalia V.; Kornienko Irina V.; Goryaga Oksana V. (Одеса : Юридика ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Навчально-методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Історія держави і права України» складено на основі попередніх видань навчально-методичноії літератури, підготованої для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», за спеціальністю К 9 «Правоохоронна діяльність» на факультеті прокуратури та слідства (кримінальна юстиція) Національного університету «Одеська юридична академія». Видання містить доопрацьовані навчальні матеріали, плани практичних занять, оновлений список літератури, пояснення щодо змісту самостійної роботи та індивідуальних наукових завдань здобувачів, питання до екзамену із зазначеної дисципліни. Навчально-методичні рекомендації стануть у нагоді всім, хто цікавиться питаннями історії держави і права України
Історія держави і права України : навчально-методичні рекомендації до вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», за спеціальністю К 9 «Правоохоронна діяльність» на факультеті прокуратури та слідства (кримінальна юстиція) Національного університету «Одеська юридична академія» / Н. В. Єфремова, І. В. Корнієнко, О. В. Горяга. - Вид. 2-е, допов. і перероб. – Одеса : Юридика : Нац. ун-т "Одеська юридична академія", 2025. - 94 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30851
Keywords: Історія держави; історія права; право України; history of the state; history of law; the law of Ukraine