Сучасні проблеми цивілістики і методологія їх дослідження : навчально-методичний посібник - Харитонов, Є. О.; Харитонов, Євген Олегович; Kharytonov, Yevhen O.; Некіт, Катерина Георгіївна; Некіт, К. Г.; Nekit, Kateryna H.; Давидова, Ірина Віталіївна; Давидова, І. В.; Davydova, Iryna V.; Сафончик, Оксана Іванівна; Сафончик, О. І.; Safonchyk, Oksana I. (Одеса : Фенікс, 2017)
У навчально-методичному посібнику містяться матеріали, що відповідають вимогам навчальної дисципліни «Сучасні проблеми цивілістики і методологія їх дослідження», які розроблені відповідно до навчальної програми для аспірантів 2 курсу навчання за спеціалізацією «Приватне право і підприємництво» Національного університету «Одеська юридична академія» (дисципліна читається один семестр). Посібник містить програму навчальної дисципліни з методичними вказівками по кожній темі, плани практичних занять, питання для самостійної роботи здобувачів вищої освіти. У посібнику наведено перелік рекомендованої літератури, яка може бути використана при підготовці до практичних занять, іспиту. Навчально-методичний посібник розрахований на аспірантів та науково-педагогічних працівників вищих юридичних навчальних закладів.
Сучасні проблеми цивілістики і методологія їх дослідження : навч.-метод. посібник / [Є. О. Харитонов, К. Г. Некіт, І .В. Давидова, О. І. Сафончик]. − Одеса : Фенікс, 2017. − 92 с. (Сер. «Навчально-методичні посібники»).
Keywords: поняття та структура цивілістики; проблеми методології цивілістики; цивілістичні доктрини в Україні; Одеська цивілістична школа від ХІХ до ХХІ ст.; приватне право; інформаційне суспільство; concept and structure of civilization; problems of methodology of civilization; civil doctrines in Ukraine; Odessa Civil School from the XIX to the XXI century; private law; information society; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE