Визначення поняття причетності до злочину в теорії кримінального права - Пілявська, Людмила Миколаївна; Пилявская, Людмила Николаевна; Pilyavska, Ludmila (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
The article is d e v o t e d to r e v i e w of a d e f i n i t i o n of i m p l e m e n t a t i o n of a c r i m e , its c h a r a c t e r i s t i c and bases feature. It w a s analyzed s c i e n t i s t s ' v i e w s a n d d e f i n i t i o n s on legal nature of p h e n o m e n o n of i m p l e m e n t a t i o n of a c r i m e . It is j u s t i f i e d i n d e p e n d e n c e of i m p l e m e n t a t i o n i n s t i t u t i o n of a c r i m e .
Пілявська Л. М. Визначення поняття причетності до злочину в теорії кримінального права / Л. М. Пілявська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 67. - С. 662-668.
Keywords: причетність до злочину; співучасть у злочині; суспільна небезпека діяння; кримінально-правовий інститут; прикосновенность к преступлению; соучастие в преступлении; общественная опасность деяния; уголовно-правовой институт; implementation of a crime; criminal complicity; socially dangerous act; criminal legal institute