Аналіз шкідливого програмного забезпечення : навчально-методичні рекомендації - Василенко, Микола Дмитрович; Василенко, М. Д.; Василенко, Николай Дмитриевич; Vasylenko, Mykola D.; Слатвінська, Валерія Миколаївна; Слатвінська, В. М.; Слатвинская, Валерия Николаевна; Slatvinska, Valeriia M.; Рачук, Валерій Олександрович; Рачук, В. О.; Рачук Валерий Александрович (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Аналіз шкідливого програмного забезпечення» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, питань до самоконтролю, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Аналіз шкідливого програмного забезпечення» допоможе студентам розвинути навички навчання практичним методам ізоляції і аналізу шкідливого програмного забезпечення на достатньому рівні, для чого необхідні знання та навички віртуалізації і аналізу роботи системи в машинних кодах і програмування в різних асемблерах. Матеріали призначено для студентів факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю «кібербезпека».

Учебно-методические рекомендации по курсу «Анализ вредоносного программного обеспечения» разработаны в соответствии с учебным планом, состоят из учебной программы курса, методических рекомендаций по проведению практических занятий, вопросов к самоконтролю, заданий для самостоятельной работы, списка рекомендуемой литературы. Изучение дисциплины «Анализ вредоносного программного обеспечения» поможет студентам развить навыки обучения практическим методам изоляции и анализа вредоносного программного обеспечения на достаточном уровне, для чего необходимы знания и навыки виртуализации и анализа работы системы в машинных кодах и программирования в различных ассемблерах. Материалы предназначены для студентов факультета кибербезопасности и информационных технологий Национального университета «Одесская юридическая академия», обучающихся по специальности «кибербезопасность».

Educational and methodological recommendations for the course "Malware Analysis" are developed in accordance with the curriculum and consist of the course curriculum, methodological recommendations for conducting practical exercises, questions for self-control, assignments for independent work, and a list of recommended literature. The study of the discipline "Malware Analysis" will help students develop skills in teaching practical methods of isolation and analysis of malicious software at a sufficient level, which requires knowledge and skills of virtualization and analysis of system operation in machine codes and programming in various assemblers. The materials are intended for students of the Faculty of Cybersecurity and Information Technology of the National University "Odessa Law Academy", studying in the specialty "Сybersecurity".
Василенко М. Д. Аналіз шкідливого програмного забезпечення : навчально-методичні рекомендації (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти кваліфікації бакалавр факультету кібербезпеки та інформаційних технологій) / М. Д. Василенко, В. О. Рачук, В. М. Слатвінська. - Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. - 31 с.
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Information technology