Проблеми захисту іміджевих прав - Біліченко, Олена Василівна; Ярощук, Іванна Володимирівна (Одеса: Фелікс, 2021)
Зроблено висновок, що чинне українське законодавство не передбачає можливості вільного комерційного використання права на публічність, унеможливлюючи учасникам шоу-бізнесу одержання доходу від використання своєї особистості. Таким чином, українське законодавство має зазнати змін.
Біліченко О. В., Ярощук І. В. Проблеми захисту іміджевих прав / О. В. Біліченко., І. В. Ярощук // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 73-76.
Keywords: іміджеві права; порушення; особистість; Цивільний кодекс України; суспільне надбання