Державне регулювання круїзного туризму в Україні - Ємельянова, К. С.; Емельянова, К. С.; Yemelyanova, K. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті розглядаються проблеми державного регулювання круїзного туризму. Досліджується сутність транспортно-туристичних кластерів, визначаються перспективи їх розвитку в Одеському регіоні.
Ємельянова К. С. Державне регулювання круїзного туризму в Україні / К. С. Ємельянова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 278-285.
Keywords: круїзний туризм; морський туризм; кластерний підхід; транспортно-туристичний кластер; круизный туризм; морской туризм; кластерный подход; транспортно-туристический кластер; cruise tourism; maritime tourism; cluster approach; transport and tourism cluster