Економіко-правовий розвиток сучасної України: матер. ІIІ Всеукр. наук. конф. студ., аспір. та молодих вчених (22-23 листопада 2013 р., м. Одеса) - (:unkn) unknown (Фенікс, 2013)
Економіко-правовий розвиток сучасної України : матер. ІIІ Всеукр. наук. конф. студ., аспір. та молодих вчених (22-23 листопада 2013 р., м. Одеса) / за ред. д.е.н., проф. О. М. Кібік, д.ю.н., проф. О. П. Подцерковного ; Національн. ун-т «Одеська юридична академія» – Одеса : Фенікс, 2013. – 500 с.
Keywords: економіко-правові аспекти розвитку України; економічні засади розвитку морегосподарського комплексу України; правові аспекти розвитку морегосподарського комплексу України; правові аспекти розвитку сучасної України; інформаційне забезпечення розвитку України; economic and legal aspects of the development of Ukraine; economic basics of the development of maritime economic complex of Ukraine; legal basics of the development of maritime economic complex of Ukraine; legal aspects of development of modern Ukraine; informational ensuring of the development of Ukraine; экономико-правовые аспекты развития УКраины; экономические основы развития морехозяйственного комплекса Украины; правовые основы развития морехозяйственного комплекса Украины; правовые аспекты развития современной Украины; инфомрационное обеспечение развитие Украины