Впровадження інноваційних підходів у навчання здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Медсестринство» на Факультеті медицини та громадського здоров’я Міжнародного гуманітарного університету - Врублевська, Свiтлана Володимирiвна; Кукушкін, Віталій Наумович; Смірнова, Г. В.; Врублевська С. В.; Кукушкін, В. Н.; Vrublevska, S. V.; Kukushkin, V. N.; Smirnova, G. V. (Укрмедкнига : Тернопіль, 2024)
Інтенсивне реформування освіти в Україні призвело до трансформування освітнього процесу шляхом введення нових більш ефективних засобів викладання матеріалу. Вони дозволяють значно підвищити рівень освіти у медичних закладах без збільшення часу викладання предметів. Intensive educational reform in Ukraine led to the transformation of the educational process by introducing new, more effective ways of teaching material. They can significantly increase the level of education in medical institutions without increasing the time of teaching.
Implementation of innovative methods in teaching of tudents in speciality "Nursing" at the Faculty of medicine and public health of the International Humanitarian University
Врублевська С. В. Впровадження інноваційних підходів у навчання здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Медсестринство» на Факультеті медицини та громадського здоров’я Міжнародного гуманітарного університету / С. В. Врублевська, В. Н. Кукушкін, Г. В. Смірнова // Медсестринство та виклики сьогодення : Матер. міжнар. наук.-практич. медсестринської конф.(м. Тернопіль, 24 жовт. 2024 р.). - Укрмедкнига : Тернопіль, 2024. - с. 57-60. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28836
Keywords: реформування освіти в Україні; ведення інноваційних технологій навчання на клінічних кафедрах; нововведення (новації); «Банк клінічних випадків»; інтерактивне заняття, education reform in Ukraine, implementation of innovative teaching technologies at clinical departments innovation, "Clinical Case Bank", interactive lesson