Щодо визначення поняття «використання земель лісогосподарського призначення» - Заверюха, М. М.; Zaveriuha, М. М. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено необхідності визначення поняття «використання земель лісогосподарського призначення» для подальшого використання цього поняття в науковій літературі, що обумовлено інтенсивним використанням земель лісогосподарського призначення, а також необхідністю комплексного правового регулювання їх використання.
Заверюха М. М. Щодо визначення поняття «використання земель лісогосподарського призначення» / М. М. Заверюха // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 268-274.
Keywords: ліс; землі лісогосподарського призначення; лісові ресурси; використання земель лісогосподарського призначення; лісокористування; лес; земли лесохозяйственного назначения; лесопользование; лесные ресурсы; использование земель лесохозяйственного назначения; forest; lands for forest purposes; use of the forest; forest resources; use of lands for forestry purposes