Власний кодекс честі адвоката - Бірюкова, А. М. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті зазначено, що положення Правил адвокатської етики не тільки унормовують критерії слідування адвокатами високим етичним стандартам поведінки, а також, дозволяють адвокату обрати належну з моральної точки зору лінію поведінки та реалізувати настанови Бронза Й. Л. щодо наявності в адвоката власного кодексу честі, до якого входять основні етичні принципи діяльності адвоката.
Бірюкова А. М. Власний кодекс честі адвоката / А. М. Бірюкова // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 34-38.
Keywords: адвокатська етика; мораль; право; етика; відповідальність; честь; гідність; правила адвокатської етики; закон