Правове забезпечення реалізації принципу раціоналізації природокористування - Потокі, Антоніна Юріївна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті досліджено перпективи розвитку економіко-правового регулювання збалансованого використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища.
Потокі А. Ю. Правове забезпечення реалізації принципу раціоналізації природокористування / А. Ю. Потокі // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 152-154.
Keywords: природокористування; охорона навколишнього природного середовища; природні ресурси; еколого-правова доктрина