Правове забезпечення соціальної сфери : матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 28 квітня 2023 р.) - Національний університет «Одеська юридична академія» (Одеса : Фенікс, 2023)
В збірнику представлено тези доповідей і повідомлень учасників ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Правове забезпечення соціальної сфери», яка відбулась на базі кафедри трудового права та права соціального забезпечення Національного університету «Одеська юридична академія». Висвітлюються актуальні питання теорії трудового права, права соціального забезпечення, медичного права.
Правове забезпечення соціальної сфери : матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 28 квітня 2023 р.) [Електронне видання] / укл. А. А. Сірякова ; за заг. ред. д.ю.н., проф. Г. І. Чанишевої ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. - 330 с.
Keywords: трудове право; право соціального забезпечення; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE