Баскетбол для початківців : методичні рекомендації - Барсукова, Тетяна Олександрівна; Бурцева, Олександра Василівна (Одеса : видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2020)
Методичні рекомендації знайомить з Правилами гри в доступній наочній формі. Розглядається історія виникнення баскетболу, розглядаються ситуації, які часто виникають під час гри. Методичні рекомендації рекомендовано як для дітей, які тільки починають вивчати гру, так і студентів, тренерів, гравців та усіх любителів цього виду спорту.
Барсукова Т. О. Баскетбол для початківців : метод, рек. / Т. О. Барсукова, О. В. Бурцева. - Одеса : видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2020. - 32 с.
Keywords: історія баскетболу; основні елементи баскетболу; переклад м'яча за спиною; офіційні правила гри у баскетбол; ігрові ситуації баскетболу в деталях; Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Sports