Пам’ятки права: рідкісні та цінні видання з фонду наукової бібліотеки Національного університету «Одеська юридична академія» - Єленич, Світлана Іграфівна; Еленич, Светлана Играфовна; Elenych, Svitlana I.; Фідаєва, Тетяна Юріївна; Фидаева, Татьяна Юрьевна; Fidaieva, Tetiana Yu.; Стефанчишена, Тетяна Михайлівна; Стефанчишена, Татьяна Михайловна; Stefanchyshena, Tetyana M.; Мазур, Інна Степанівна; Мазур, Инна Степановна; Mazur, Inna S. (Юридична література, 2017)
Бібліографічний покажчик підготовлено до 20-річчя Національного університету «Одеська юридична академія». Видання має два томи: том І — «Пам’ятки права» (відбір матеріалу мотивувався роком видання рідкісних книг (XVIII– XIX ст.); том ІІ — «Національна правова спадщина у відновлених пам’ятках права» (відбір матеріалу мотивувався приналежністю авторів, укладачів книг до діяльності освітніх установ, університетів на теренах сучасної України). Матеріал, розміщений у томі І, систематизовано за хронологічним принципом, у межах року розташовано за алфавітом. Окремим розділом представлені довідкові видання. Матеріал, розміщений у томі ІІ, систематизовано за алфавітним принципом. Опис матеріалів здійснювався de visu; збережено орфографію та графіку оригіналу. Бібліографічний опис супроводжується змістом, передмовою з видання, цитатами з текстів публікацій та примітками. Всі описи мають шифр зберігання книги у НБ НУ ОЮА (УДК). Видання містить покажчики імен, назв (предметний та алфавітний). Видання призначено для науковців, студентів, юридичної спільноти.
бібліографічний покажчик
Пам’ятки права: рідкісні та цінні видання з фонду наукової бібліотеки Національного університету «Одеська юридична академія» : бібліографічний покажчик : у 2 т. / уклад.: С. І. Єленич, Т. Ю. Фідаєва, Т. М. Стефанчишена, І. С. Мазур ; голова редкол. С. В. Ківалов ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», наук. б-ка. – Одеса : Юридична література, 2017. – XVIII, 150, 168, [2] с., 4 с. фот.
Keywords: бібліографія; юридична бібліографія; Національний університет «Одеська юридична академія»; рідкісні видання; цінні видання; Наукова бібліотека Національного університету «Одеська юридична академія»; библиография; юридическая библиография; Национальный университет «Одесская юридическая академия»; редкие издания; ценные издания; Научная библиотека Национального университета «Одесская юридическая академия»; bibliography; legal bibliography; National University "Odessa Law Academy"; rare editions; valuable editions; Scientific Library of the National University "Odessa Law Academy"