Зародження фінансово-правових поглядів у європейській науці та їх концептуалізація в теорії меркантилізму - Хохуляк, В. В.; Khokhuliak, V. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті характеризується процес зародження фінансово-правових поглядів у європейській науці. Досліджується їх вираження в теорії меркантилізму як історично першій цілісній системі знань про публічні фінанси.
Хохуляк В. В. Зародження фінансово-правових поглядів у європейській науці та їх концептуалізація в теорії меркантилізму / В. В. Хохуляк // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 75-82.
Keywords: наука фінансового права; фінансово-правові погляди; меркантилізм; наука финансового права; финансово-правовые взгляды; меркантилизм; science of financial law; financially-legal looks; mercantilism