Особливості морально-етичних стосунків у сфері адвокатської діяльності - Нестерчук, Л. П. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті здійснено теоретико-правовий аналіз моральних засад адвокатської діяльності, їх сутності та значення у професійній діяльності адвоката. У статті підкреслено, що проблема професійного обов'язку інституту адвокатури є однією з ключових у загальній структурі моральних, в тому числі і деонтологічних, засад діяльності адвокатури.
Нестерчук Л. П. Особливості морально-етичних стосунків у сфері адвокатської діяльності / Л. П. Нестерчук // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 310-313.
Keywords: адвокатська діяльність; морально-етичні норми; адвокатська етика; моральні засади; адвокат; мораль; етика