«Дитина зламалась»: рекомендації батькам в умовах воєнного стану - Похілько, Діана Сергіївна (Одеса, 2022)
У статті наведено рекомендації батькам, що потрібно знати, щоб подбати про безпеку дитини під час воєнного стану. Приведено приклади та прості дії які допоможуть зміцнити зв'язок між батьками та дитиною, створять довірливі та "теплі" стосунки, нададуть ресурсу пережити всі негативні наслідки війни.
Похілько Д. С. «Дитина зламалась»: рекомендації батькам в умовах воєнного стану / Д. С. Похілько // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.196-200. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: воєнний стан; дитина; психологічна допомога; психологічна підтримка дітей; психолог; дитина і війна