Проблеми процесів та механізмів модернізації державної служби - Пахомов, І. М.; Пахомов, И. Н.; Pakhomov, I. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті розглядаються методологічні підходи до визначення механізмів модернізації державної служби в контексті системної методології. Надаються рекомендації щодо використання системної методології в процесах розвитку державної служби.
Пахомов І. М. Проблеми процесів та механізмів модернізації державної служби / І. М. Пахомов // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 447-452.
Keywords: державна служба; модернізація; механізми функціонування державної служби; процеси модернізації державної служби; механізми модернізації державної служби; системна методологія; система державної служби; государственная служба; модернизация; механизмы функционирования государственной службы; процессы модернизации государственной службы; механизмы модернизации государственной службы; системная методология; система государственной службы; public service; modernization; mechanisms of the civil service; civil service modernization processes; mechanisms modernizing the civil service system methodology; civil service system