Функціональна спрямованість кримінально-правових санкцій злочинів із подвійною формою вини - Ігнатенко, М. П.; Игнатенко, М. П.; Ignatenko, M. P. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
У статті розглядається можливість прояву приватного інтересу в кримінально-правових санкціях злочинів із подвійною формою вини шляхом введення додаткового покарання – на користь потерпілих (жертв) від злочинів.
Ігнатенко М. П. Функціональна спрямованість кримінально-правових санкцій злочинів із подвійною формою вини / М. П. Ігнатенко // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 277-284.
Keywords: кримінально-правові санкції; злочини з подвійною формою вини; приватний інтерес; уголовно-правовые санкции; преступления с двойной формой вины; частный интерес; criminal sanction; corpus delicti with dual forms of guilty; private interest