Співпраця України та міжнародного кримінального суду - Пєткова, Анастасія Олександрівна (Одеса : Гельветика, 2020)
Розкрито, що співробітництво між Україною та Міжнародним кримінальним судом потребує зміцнення на національному рівні. Співпраця України з Міжнародним кримінальним судом на постійній основі є надзвичайно важливою та нагальною.
Пєткова А. О. Співпраця України та міжнародного кримінального суду / А. О. Пєткова // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 229-232.
Keywords: Міжнародний кримінальний суд; Римський статут; Кримінальний кодекс України; підстави міжнародного співробітництва; конституційність; міжнародний договір