Поняття і класифікація завдань правоохоронних органів як суб'єктів протидії корупції в Україні - Литвиненко, В. І.; Литвиненко, В. И.; Litvinenko, V. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті визначено поняття «завдання правоохоронних органів як суб'єктів протидії корупції в Україні». Наведено класифікацію завдань правоохоронних органів як суб'єктів протидії корупції в Україні. Проаналізовано позиції науковців щодо вказаного питання.
Литвиненко В. І. Поняття і класифікація завдань правоохоронних органів як суб'єктів протидії корупції в Україні / В. І. Литвиненко // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 418-424.
Keywords: корупція; правоохоронний орган; правоохоронна діяльність; протидія корупції; запобігання корупції; коррупция; правоохранительный орган; правоохранительная деятельность; противодействие коррупции; corruption; law enforcement agencies; law enforcement; anti-corruption; prevention of corruption