Особливості гарантій охорони трудових прав працівника у сучасних умовах - Котова, Любов В'ячеславівна; Котова, Любовь Вячеславовна; Kotova, Liubov V. (My University, 2009)
Досліджено специфіку змісту основних гарантій трудових прав працівників в сучасних соціально-економічних умовах. Проведено аналіз різних класифікацій гарантій трудових прав працівника.

Исследована специфика содержания основных гарантий трудовых прав работников в современных социально-экономических условиях. Проведен анализ различных классификаций гарантий трудовых прав работника.

The specific of the emploees main labour rights content in the contemporary socially-economical conditions has been researched. The analysisof various labours rights classifications of guarantees was conducted.
Котова Л. В. Особливості гарантій охорони трудових прав працівника у сучасних умовах / Л. В. Котова // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, ОНЮА. – Одеса : Фенікс, 2009. – Вип. 38. – С. 131-138.
Keywords: охорона прав працівника; класифікація юридичних гарантій; матеріально-правова гарантія; позасудовий захист прав; самозахист трудових прав; гарантія трудових прав; охрана прав работника; классификация юридических гарантий; материально-правовая гарантия; внесудебная защита прав; самозащита трудовых прав; гарантия трудовых прав; protection of employee rights; classification of legal guarantees; substantive guarantee; extrajudicial protection of rights; self-protection of labor rights; guarantee labor rights