Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Патерни та фреймворки» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Патерни та фреймворки» Приходько Сергій Борисович. 2. Стрелковська І.В., Приходько С.Б., Григор’єва Т.І. Патерни та фреймворки: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання]. / Стрелковська І.В., Приходько С.Б., Григор’єва Т.І. ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. – 32 с. 3. Приходько С.Б. Патерни та фреймвокри. Опорний конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі Інформаційні технології» [Електронне видання]. Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 81 с. 4. С.Б. Приходько Патерни та фреймвокри. Методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання]. Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного ууніверситету. Одеса, 2025. 84 с. 5. Робоча програма. С.Б. Приходько Патерни та фреймвокри.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32506