Особливості роботи адвоката під час воєнного стану - Пухкан, Л. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена розкриттю питань, що пов'язані із певною специфікою професійної діяльності адвоката та української адвокатури в умовах воєнного стану.
Пухкан Л. В. Особливості роботи адвоката під час воєнного стану / Л. В. Пухкан // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 183-186.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; адвокатура; збройна агресія; воєнний стан; міжнародне право