Гарантії адвокатської діяльності - Петренко, Г. К. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті досліджується правова природа гарантій адвокатської діяльності. Здійснено аналіз нормативно-правових актів, якими вони встановлюються. Обгрунтовано висновок про необхідність пошуку дієвих способів та механізмів, які б змінили існуючі негативні тенденції щодо порушення прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності.
Петренко Г. К. Гарантії адвокатської діяльності / Г. К. Петренко // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.539-543.
Keywords: адвокат; гарантії адвокатської діяльності; незалежність; незалежність адвокатів; адвокатська таємниця