Цивілістичні проблеми інформаційної безпеки в умовах COVID-19 - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2021)
У збірнику містяться матеріали доповідей з теоретичних, історичних та методологічних проблем цивільного права та процесу, права власності, ІТ-права та інших галузей приватного права, які були оприлюднені на Всеукраїнському круглому столі «Цивілістичні проблеми інформаційної безпеки в умовах COVID-19» 21 червня 2021 року в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямований на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженням науковців у сфері цивілістики і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в практичній діяльності.

The collection contains materials of reports on theoretical, historical and methodological problems of civil law and process, property rights, IT law and other branches of private law, which were promulgated at the All-Ukrainian Round table "Civil problems of information security in the conditions of COVID-19" on June 21 2021 at the National University "Odesa Law Academy". The collection is aimed at acquainting the legal community with the study scholars in the field of civilization and can be useful both in the educational process and in practical activities.
Цивілістичні проблеми інформаційної безпеки в умовах COVID-19 : матеріали Всеукр. круглого столу (м. Одеса, 21 черв. 2021 р.) [ Електронний ресурс ] / за заг. ред. д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова, д.ю.н., проф. І. В. Давидової. – Одеса : Фенікс, 2021. – 98 с. - Режим доступу : https://hdl.handle.net/11300/15905 ; https://doi.org/10.32837/11300.15905
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE