Поняття території та акваторії морського порту та порядок визначення їх меж - Драпайло, Ю. З.; Drapaylo, Y. Z. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті досліджується поняття території та акваторії морського порту з урахуванням положень Закону «Про морські порти України». Автор надає власне визначення понять «територія порту» та «акваторія порту» й пропонує відповідні зміни до законодавства. Обґрунтовується необхідність зміни порядку встановлення меж території морського порту.
Драпайло Ю. З. Поняття території та акваторії морського порту та порядок визначення їх меж / Ю. З. Драпайло // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 305-313.
Keywords: морський порт; акваторія порту; територія порту; земельна ділянка; водний об’єкт; морской порт; акватория порта; территория порта; земельный участок; водный объект; seaport; seaport water area; seaport territory; parcel of land; water object