Міжнародна проблематика висвітлення ролі Молдови як логістичного хабу у медіапросторі під час війни в Україні - Архангельська, Марія; Архангельська, М. (Національний університет «Одеська юридична академія», 2025)
Розглянуто особливості розробки та створення лонгріду на тему «Молдова як логістичний хаб». Проаналізовано специфіку створення медіапродукту в сучасних геоекономічних умовах, зокрема на тлі регіональних логістичних трансформацій. Проведено моніторинг міжнародних матеріалів та новин про логістичну роль Молдови за період повномасштабної війни в Україні. Thepeculiaritiesofdevelopingandcreating a longreadonthetopic “Moldovaas a logisticshub” areexamined. Thespecificsofproducing a mediaproductinthemoderngeoeconomiccontextareanalyzed, particularlyagainstthebackdropofregionallogisticstransformations. MonitoringofinternationalmaterialsandnewsaboutMoldova’slogisticroleduringthefullscalewarinUkrainehasbeencarriedout.
Архангельська М. Міжнародна проблематика висвітлення ролі Молдови як логістичного хабу у медіапросторі під час війни в Україні / Марія Архангельська // Медіаграмотність: нові технології та інструменти протидії дезінформації в епоху штучного інтелекту : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 30 жовт. 2025 р.) / [наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю.Грушевська]. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2025. – С. 7-10.
Keywords: лонгрід; журналістика; логістика; гуманітарна допомога; біженці; Молдова; війна; Україна; longread; journalism; logistics; humanitarianaid; refugees; Moldova; war; Ukraine