Просування бренду закладу вищої освіти - Кириленко, Кристина; Кириленко, К. М.; Kyrylenko, Krystyna (Національний університет «Одеська юридична академія», 2022)
У тезах обґрунтовано необхідність використання моделей зі створення бренду закладу вищої освіти. Розглянуто етапи багаторівневої моделі брендингу закладу вищої освіти, застосування моделі чотирьох вимірів Томаса Геда для українських ЗВО.

The thesis substantiates the necessity of using models for creating a brand in higher education institutions. The stages of the multi-level branding model of a higher education institution, the application of Thomas Head's model of four dimensions for Ukrainian higher education institutions are considered.
Кириленко К. Просування бренду закладу вищої освіти / Кристина Кириленко // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 4 листопада 2022 р.) / наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. - С. 58-62.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; брендинг; заклад вищої освіти; бренд; імідж; репутація; branding; higher education institution; brand; image; reputation