Окремі проблеми правового регулювання господарської діяльності військових частин Збройних Сил України - Бойченко, Е. Г.; Бойченко, Э. Г.; Boichenko, E. G. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена розгляду специфічності господарської діяльності Збройних Сил України, аналізу правового регулювання питань створення, реорганізації, ліквідації військових частин - суб'єктів господарювання, легалізації їх діяльності; акцентується увага на існуючих неузгодженостях чинного законодавства з цих питань, необхідності їх усунення, а також на необхідності раціоналізації норм військового права, зокрема, шляхом їх кодифікації.
Бойченко Е. Г. Окремі проблеми правового регулювання господарської діяльності військових частин Збройних Сил України / Е. Г. Бойченко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 443-451.
Keywords: економічна та господарська діяльність; військова частина Збройних Сил України; військове господарство; військове майно; суб'єкт господарювання; экономическая и хозяйственная деятельность; воинская часть Вооруженных Сил Украины; войсковое хозяйство; войсковое имущество; субъект хозяйствования; economic and business activities; military units of the Armed Forces of Ukraine; military economy; military property; economic entity