Особливості застосування тактичних операцій під час розслідування злочинів проти основ національної безпеки, вчинених жінками - Кіліміченко, Христина; Kilimichenko, Khrystyna; Кіліміченко Х. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
У тезах досліджено сутність типових тактичних операцій при розслідуванні злочинів проти національної безпеки, вчинених жінками. Визначено специфіку жіночої участі у таких злочинах та розмежовано поняття тактичної операції й комбінації. Запропоновано перелік операцій для підвищення ефективності досудового слідства. The theses explore the essence of typical tactical operations in the investigation of crimes against national security committed by women. The specifics of female participation in such crimes are identified, and the concepts of «tactical operation» and «tactical combination» are differentiated. A list of operations is proposed to improve the effectiveness of pre–trial investigation.
Кіліміченко Х. Особливості застосування тактичних операцій під час розслідування злочинів проти основ національної безпеки, вчинених жінками. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 434-438. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33611
Keywords: tactical operation; national security; women; tactical combination; investigation; тактична операція; національна безпека; жінки; тактична комбінація; розслідування