Обставини гуманістичного характеру, що зумовлюють позитивну посткримінальну поведінку особи - Хряпінський, П. В. (Одеса, 2018)
Стаття присвячена дослідженню питання розгляду позитивної посткримінальної поведінки як складника кримінально-правового компромісу. У статті зазначено, що позитивним аспектом використаня системи кримінально-правового компромісу через регламентовані кримінальним законом види посткримінальної поведінки є соціальний ефект.
Хряпінський П. В. Обставини гуманістичного характеру, що зумовлюють позитивну посткримінальну поведінку особи / П. В. Хряпінський // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 69-72.
Keywords: посткримінальна поведінка; кримінально-правовий компроміс; боротьба із злочинністю; призначення покарання; кваліфікація посткримінальної поведінки