Дисциплінарна відповідальність адвоката за порушення антикорупційних обмежень після припинення діяльності, пов'язаної з виконанням функцій держави, місцевого самоврядування - Садіков, О. О. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена висвітленню питання щодо дисциплінарної відповідальності адвоката за порушення антикорупційних обмежень після припинення діяльності, пов'язаної з виконанням функцій держави, місцевого самоврядування.
Садіков О. О. Дисциплінарна відповідальність адвоката за порушення антикорупційних обмежень після припинення діяльності, пов'язаної з виконанням функцій держави, місцевого самоврядування / О. О. Садіков // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 314-317.
Keywords: адвокат; дисциплінарна відповідальність адвоката; антикорупційні обмеження; держава; місцеве самоврядування; функції держави