Соціологічні виміри груп інтересів : методичні вказівки для підготовки до практичних занять і самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 054 «Соціологія - Ярова, Ліліана Вікторівна; Прохоренко, Євгенія Яківна (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 054 «Соціологія» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Соціологічні виміри груп інтересів». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Ярова Л. В. Соціологічні виміри груп інтересів [Електронне видання] : метод. вказівки для підготовки до практич. занять і самост. роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 054 «Соціологія / Л. В. Ярова, Є. Я. Прохоренко ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса, 2025. – 39 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29224
Keywords: політичний простір; соціальне життя; концепція груп інтересів Артура Фішера Бентлі; теорії соціального порядку і конфлікту Девіда Трумена «Управлінський процес»; політичні процеси; сучасна політика; соціальні нерівності; лобізм; соціальна справедливість в Україні