Прийомна сім'я: поняття та особливості створення - Скалецька, Вікторія Вадимівна (Одеса: Фелікс, 2021)
В статті характеризується процес створення прийомної сім'ї й організація підготовки прийомних батьків до виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, розкрито порядок взаємодії соціальних служб.
Скалецька В. В. Прийомна сім'я: поняття та особливості створення / В. В. Скалецька // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр.наук. конф. ( м. Одеса, 10 грудня 2021 р. ) / МОН України НУ «ОЮА» ; за заг. ред. д.ю. н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021. – С. 342-345.
Keywords: прийомна сім'я; оцінювання потенційних прийомних батьків; рівні підготовки прийомних сімей; етапи створення прийомної сім'ї