Особливості початку досудового розслідування за новим КПК України (позитивні і негативні аспекти) - Аленін, Юрій Павлович; Аленин, Юрий Павлович; Alenin, Jurij (My University, 2012)
The article is devoted to research the problems of the initial stage of pre-trial investigation Phase, a new proceeding Institute, that was introduced instead of existed criminal proceedings. The object of research is predicted positive and negative aspects of appearance offered by a new Criminal Procedure Code order of initial stage of pre-trial investigation phase of criminal offenses.
Аленін Ю. П. Особливості початку досудового розслідування за новим КПК України (позитивні і негативні аспекти) / Ю. П. Аленін // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Т. 11. – С. 395-403.
Keywords: сталія досудового розслідування; початок розслідування; заяви і повідомлення про правопорушення; Єдиний реєстр досудових розслідувань; стадия досудебного расследования; начало расследования; заявления и сообщения о правонарушениях; Единый реестр досудебных расследований; pre-trial stage; initial stage of investigation; indictment; the Single register of pre-trial investigations