Становлення та розвиток французької адвокатури: історико-правове дослідження - Ісаєвич, О. М. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті автор розглядає умови виникнення та інституційного становлення адвокатури Франції, яка впродовж декількох століть була і залишається нині взірцем для держав континентальної Європи та інших континентів.
Ісаєвич О. М. Становлення та розвиток французької адвокатури: історико-правове дослідження / О. М. Ісаєвич // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 153-154.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; Франція; адвокатура Франції