Онлайн-маркетплейс засобами Spring Framework : бакалаврська робота - Мустафаєв Тимур Зайірович (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Кваліфікаційна робота викладена на 106 сторінках основного тексту і 117 сторінках загального тексту, містить 3 розділи, 55 рисунків, 16 таблиць, 1 додаток, 25 використаних джерел. Мета роботи – розробка платформи онлайн-маркетплейсу для продажу одягу засобами Spring Framework. Об’єкт дослідження – специфіка розробки онлайн-маркетплейсу та організація контенту на його вебсторінках. Предмет дослідження – технології Spring Framework для розробки онлайн-маркетплейсу. У першому розділі виконано аналіз предметної області, аналіз наявних програмних аналогів та вибір засобів розробки. У другому розділі здійснено проєктування вебзастосунку, моделювання програмної системи, розроблено архітектуру програмного застосунку. У третьому розділі описано розробку клієнтської та серверної частини вебзастосунку, виконано тестування та оцінку якості розробленого онлайн-маркетплейсу. The qualification work is set out on 102 pages of the main text and 129 pages of the general text, contains 3 sections, 55 figures, 16 tables, 1 appendix, 25 references. The purpose of the work is to develop an online marketplace platform for selling clothes using the Spring Framework. The object of research is the specifics of developing an online marketplace and organising content on its web pages. The subject of the study is Spring Framework technologies for developing an online marketplace. The first section analyses the subject area, analyses existing software analogues, and selects development tools. The second section describes the design of the web application, modelling of the software system, and the development of the software application architecture. The third section describes the development of the client and server parts of the web application, testing and quality assessment of the developed online marketplace.
Мустафаєв Т. З. Онлайн-маркетплейс засобами Spring Framework : бакалаврська робота / Т. З. Мустафаєв. – Одеса : НУ "ОЮА", 2024. – 115 с.
Keywords: онлайн-маркетплейс; одяг; мікросервіс; RESTful; Java; Spring; застосунок; шлюз; авторизація; автентифікація; реєстрація; online marketplace; clothing; microservice; application; gateway; authorization; authentication; registration