Проблема поділу земель на категорії - Тоїчкіна, Марина Русланівна (Одеса: Гельветика, 2019)
В статті обгрунтовано, що для підвищення ефективності управуління землекористуванням в Україні необхідне удосконалення підходів до класифікації земель за основним цільовим призначенням.
Тоїчкіна М. Р. Проблема поділу земель на категорії / М. Р. Тоїчкіна // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 185-187.
Keywords: поділ земель; цільове призначення; класифікація земель; управління землекористуванням; Земельний кодекс України