Основні принципи діяльності адвокатури в Україні: проблеми та перспективи - Гайдашук, К. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті досліджуються основні принципи діяльності адвокатури, проаналізовано проблеми та перспективи. Зазначено, що принципи адвокатської діяльності варті суттєвого дослідження в процесі утвердження прав та свобод людини і громадянина, так як вони є ціннісними орієнтирами в роботі адвоката.
Гайдашук К. В. Основні принципи діяльності адвокатури в Україні: проблеми та перспективи / К. В. Гайдашук // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.479-482.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; адвокатське самоврядування; принципи адвокатури; верховенство права; законність