Нормативно-правове забезпечення кібербезпеки : метод. реком. для підготовки до практ. занять та самост. роботи здобув. першого (бакалаврського) рівня вищ. осв. галузі знань 12 «Інформаційні технології», спеціальності 125 «Кібербезпека та захист інформації» - Аркуша, Л. І.; Дикий, О. В.; Мандриченко, Ж. В.; Стоянов, М. М.; Сидорчук, В. В. (Одеса, 2025)
Методичні рекомендації призначені для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в галузі знань 12 «Інформаційні технології», спеціальності 125 «Кібербезпека та захист інформації» з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до практичних і самостійних занять з дисципліни «Нормативно-правове забезпечення кібербезпеки».
Нормативно-правове забезпечення кібербезпеки : метод. реком. для підготовки до практ. занять та самост. роботи здобув. першого (бакалаврського) рівня вищ.осв. галузі знань 12 «Інформаційні технології», спеціальності 125 «Кібербезпека та захист інформації» [Електронне видання] / уклад.: Аркуша Л. І., Дикий О. В., Мандриченко Ж. В., Стоянов М. М., Сидорчук В. В.; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса, 2025. – 59 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29232
Keywords: кібернетична безпека; шкідливе програмне забезпечення; суб’єкти забезпечення кібербезпеки; кібербезпека держави; кіберзахист критичної інфраструктури; законодавча база України в галузі кібербезпеки; нормативно-правова база України в галузі інформаційної та кібербезпеки; нормативні документи з технічного захисту інформації; міжнародні стандарти в галузі інформаційної та кібербезпеки