Державобудування в сучасних умовах інформатизації: політико-правовий аспект - Жуков, Є. В.; Жуков, Е. В.; Zhukov, Е. (My University, 2012)
This article is devoted to consideration of common models of information policy in context of political and law space.
Жуков Є. В. Державобудування в сучасних умовах інформатизації: політико-правовий аспект /Є. В. Жуков // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 46. – С. 266-272.
Keywords: державобудування у добу інформатизації; інформаційна політика держави; моделі інформаційної політики держави; государственное строительство в эпоху информатизации; информационная политика государства; модели информационной политики государства; State-building in the era of information; information policy of the state; information policy of the state