Фінансовий менеджмент : практикум для підготовки до аудиторних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Слободянюк, Ольга; Кібік, Ольга; Редіна, Євгенія; Візіренко, Світлана (Одеса : Фенікс, 2025)
Практикум призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Фінансовий менеджмент». Здобувачам освіти запропоновано тематику практичних занять, перелік засадничих понять курсу, творчі завдання до практичних занять, питання до обговорення, зразки завдань для самостійної роботи, а також рекомендований перелік джерел. У практикумі пропонується комплекс вправ для виконання на практичних заняттях з фінансового менеджменту, а також для самостійної роботи. Комплекс вправ спрямований на вироблення навичок управління фінансовими ресурсами господарського товариства, оцінки фінансового стану, розробки фінансових стратегій, прийняття інвестиційних рішень та ефективного управління капіталом. Практикум підготовлено для викладання дисципліни «Фінансовий менеджмент» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Фінансовий менеджмент : практикум для підготовки до аудиторних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електронне видання] / уклад.: О.В. Слободянюк, О.М. Кібік, Є. В. Редіна, С.В. Візіренко; Нац. ун–т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2025. – 99 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30469
Keywords: фінансовий менеджмент; системи забезпечення фінансового менеджменту; управління грошовими потоками; вартість грошей у часі; управління прибутком; управління активами; капітал; інвестиції; фінансовий ризик; фінансова звітність; фінансове планування; фінансове прогнозування; антикризове управління; фінансове управління країною; фінансове управління сім'єю