Загальна теорія політики : навчально-методичний посібник ﻿ - Козьміних, Альона Віталіївна; Сушко, Анатолій Іванович (Одеса : Фенікс, 2024)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Загальна теорія політики». У посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем доповідей і презентацій, а також список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітніх програм вищої освіти за спеціальністю 052 «Політологія» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Козьміних А. В., Сушко А. І. Загальна теорія політики : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого рівня вищої освіти галузі знань 05 – «Соціальні та поведінкові науки», спеціальність 052 «Політологія» [Електронне видання] / уклад.: А. В. Козьміних, А. І. Сушко ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024.– 70 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/27313
Keywords: сучасна політичніа теорія; політика і політична влада; політичні процеси в сучасному світі; структура політичних систем; теорії глобалізації; навчально-методичний посібник; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science